Weggeefwinkel Eibergen opent 12 januari

EIBERGEN - Maatjesgroep WISE, uit Eibergen begint een weggeefwinkel. Deze zal worden gerund door statushouders en anderen, met als belangrijkste doel het bevorderen van de integratie van statushouders in de Eibergse samenleving. In zo'n winkel is iedereen welkom om mooie kleine spullen te halen of te brengen. Het gaat om weggeven en dat betekent dat er niet betaald hoeft te worden of geruild. Iedereen heeft wel spulletjes die te mooi zijn om naar de kringloop te brengen en waarmee zij graag een ander een plezier mee zouden willen doen.

Artikelen kunnen worden ingeleverd op maandagmiddag 10 december van 14.00 uur tot 16.00 uur, zaterdagmiddag 15 december van 14.00 tot 16.00 uur en woensdagmiddag 9 januari van 14.00-16.00 uur. De Weggeefwinkel is gevestigd in de voormalige Wereldwinkel, Hagemanstraat 26a te Eibergen.
Op de Facebookpagina van Weggeefwinkel Eibergen is te zien wat voor spullen de weggeefwinkel zoekt, want niet alles kan worden ingebracht. Daar zijn ook de openingstijden te vinden alsmede andere informatie.

Meer berichten