De flessen stromen binnen bij De Berkel. Foto: PR
De flessen stromen binnen bij De Berkel. Foto: PR

IKC De Berkel in Rekken houdt flessenactie voor 3fm Serious Request

Algemeen

REKKEN - Op IKC De Berkel in Rekken is bezig met een flessenactie om geld in te zamelen voor 3fm Serious Request. Alle kinderen, leerkrachten en ouders zijn al enthousiast aan het verzamelen gegaan. En nog steeds komen er elke dag flessen binnen.

Dit jaar ziet 3FM Serious Request er anders uit dan voorgaande jaren. Drie dj-teams gaan door Nederland lopen om actievoerders te bezoeken en dus door het hele land heen live radio te maken. De doelen van dit jaar zijn: Bescherming tegen natuurgeweld, reanimatie in Nederland, Noodhulp bij oorlog en conflicten. Het geld wordt verdeeld over deze drie acties.

Bij hun tocht door Nederland komt er ook een dj-team door Eibergen. Op donderdagochtend 20 december gaat IKC De Berkel met z'n allen het bedrag overhandigen aan de dj' s wanneer ze door Eibergen lopen. Alle statiegeldflessen en kratten zijn welkom aan de Den Borgweg 2 in Rekken.
Er is een pagina voor de flessenactie aangemaakt op de site van 3fm Serious Request. Het is ook mogelijk om geld te doneren, door naar de site te gaan en te klikken op 'steun deze actie en doneer'.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant