Bekkenfysio Hulshof Diepenheim viert 5-jarig jubileum

Foto: Yvonne Hulshof (eigen foto)
Foto: Yvonne Hulshof (eigen foto)

Diepenheim -  Op 7 januari 2019 vierde Bekkenfysiotherapie Hulshof te Diepenheim haar 5-jarige jubileum. De moderne praktijk, te vinden aan het Looiersplantsoen, heeft ondertussen haar bestaansrecht ruim verworven. Patiënten uit een ruime regio weten bekkenfysiotherapeut Yvonne Hulshof te vinden. De patiënten komen op verwijzing van artsen of op eigen initiatief. In de afgelopen jaren heeft de heeft de praktijk al 771 unieke patiënten mogen ontvangen.

'Ik krijg veel patiënten via mond op mond reclame. Patiënten kennen elkaar of zijn soms familie. En daar ben ik best trots op", aldus de gedreven Yvonne Hulshof. Haar behandelingen worden in tevredenheidsonderzoeken met een 9,1 beoordeeld (Qualizorg  2018). Patiënten waarderen dat er tijd genomen wordt voor het persoonlijke verhaal en dat de fysiotherapeut vakkundig handelt op basis van een grondig onderzoek.

Na het afronden van haar masterdiploma bekkenfysiotherapie besloot Yvonne Hulshof voor zichzelf te beginnen. Op deze manier kon ze haar werk volledig in richten naar eigen wijze en inzichten om maximaal aan de behoefte en wens van de individuele patiënt te kunnen voldoen. "Dat was vijf jaar terug een grote stap voor mij. Om vanuit jaren werken in loondienst naar het zijn eigen ondernemerschap te gaan. Maar ik heb er nog geen dag spijt van gehad", zegt een lachende jubilaris. Yvonne Hulshof heeft haar praktijk gevestigd in een nieuw maar toch karakteristieke pand in het centrum van Diepenheim, waar ook Fysiotherapeutisch Centrum Diepenheim is gevestigd met wie ze een fijne samenwerking heeft.

Yvonne Hulshof geeft ook lezingen met als belangrijkste doel om taboes te doorbreken en om goede informatie te geven. Het is goed om bekkenproblematiek bespreekbaar te maken. Om haar eigen vakkennis op peil te houden bezoekt Yvonne regelmatig congressen en symposia. Daarnaast is zij regelmatig te vinden voor multidisciplinair medisch overleg in de regionale ziekenhuizen. Naast het medische werk is er natuurlijk ook administratie te doen en zijn er de nodige media activiteiten.

De bekkenfysiotherapie houdt zich bezig met het onderzoeken en behandelen van klachten binnen het gehele buik,- bekken,- en lage rug gebied bij vrouwen en mannen. Veel voorkomende klachten zijnKlachten bij plassen; verlies, vaak plassen, problemen met uitstellen, nadruppelen, pijn.VerzakkingsklachtenBekkenpijn rond zwangerschapPijn in en rond het bekkenKlachten bij ontlasten; verlies, obstipatie, niet kunnen ophoudenSeksuele klachtenKlachten na operaties in buik/bekken gebied

Wilt u meer informatie: Yvonne Hulshof, 06-55160016

www. bekkenfysiohulshof.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden