Tijdens het Survivalrun Café mag iedereen zijn mening geven over de Survivalrun Beltrum. Foto: Ellen Nijenhuis
Tijdens het Survivalrun Café mag iedereen zijn mening geven over de Survivalrun Beltrum. Foto: Ellen Nijenhuis

Meepraten over Survivalrun Beltrum

BELTRUM - Meepraten over de Survivalrun Beltrum: dat kan op maandagavond 28 januari om 20.00 uur bij 't Noasman aan de Meenweg 4 in Beltrum, waar de Stichting Survivalrun Beltrum een speciale avond houdt. Opbouwers, afbouwers, deelnemers, ouders van junior-deelnemers, juryleden, sponsoren en toeschouwers, allen zijn welkom in het Survivalrun Café.

De 30ste Survivalrun Beltrum was een groot succes: een record aantal deelnemers en meer bezoekers. Dat leidt tot vragen over de toekomst van het evenement: moet de organisatie inzetten op 'nog meer' of 'nog beter'? Nieuwe initiatieven als een 'survival-plein met muziek en kraampjes' brachten meer gezelligheid tijdens en na afloop van de run. De organisatoren horen graag de meningen over deze en andere onderwerpen rond de oudste survivalrun van Nederland.
Verder vertelt voorzitter Mark Ribbers in het Survivalrun Café over de voortgang van de trainingslocatie in Beltrum: 'Kunnen we komend jaar al survivalrun-technieken trainen op het voormalige voetbalveld van VIOS?'
Verder is er een presentatie door Gerrit Onstein, die een eigen bedrijf heeft in coaching (www.outrac.nl). Hij vertelt hoe hij door outdoortraining jongeren hun zelfvertrouwen teruggeeft. Ook laat Gerrit foto's zien van zijn trektocht door Siberië.
Tenslotte worden commissieleden in de bloemetjes gezet die een bijzondere bijdrage hebben geleverd. De Stichting Survivalrun Beltrum zorgt voor een hapje en een drankje.

Meer berichten