De strijd om de eer tussen het rood en wit van Lochuizen en het zwart-wit van Neede is op 12 mei. Foto: M. da Cunha

De strijd om de eer tussen het rood en wit van Lochuizen en het zwart-wit van Neede is op 12 mei. Foto: M. da Cunha 

Derby tussen Lochuizen en Neede op zaterdag

Sport

LOCHUIZEN  – De derby tussen Lochuizen en Neede staat weer voor de deur. De wedstrijd, oorspronkelijk gepland op zondag 12 mei, is verzet naar zaterdag 11 mei om 17.00 uur. De spanning stijgt nu de strijd om de eer tussen het rood en wit van Lochuizen en het zwart-wit van Neede weer dichterbij komt. 

Voor Neede staat er veel op het spel, aangezien de strijd om het kampioenschap nog volop gaande is. De laatste wedstrijden zijn van cruciaal belang, ze mogen niet opnieuw struikelen over Lochuizen. Aan de andere kant heeft Lochuizen een uitdagend seizoen achter de rug, maar met spelers die terugkeren van langdurige blessures, belooft de wedstrijd tegen Neede een mooie clash te worden.
Wordt Lochuizen het struikelblok? Houdt Lochuizen Neede van het kampioenschap? Na 90 minuten vol passie zal zoals altijd de rivaliteit plaatsmaken voor noaberschap, de onderlinge verbondenheid. Speciaal voor deze gelegenheid zal er bier van de tap zijn en kunnen supporters en spelers genieten van heerlijke broodjes tijdens de gezellige nazit.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant