Concordia en Studio 65 brengen 'The Second Waltz & more'

Concordia Beltrum in samenwerking met Studio 65 Vocaal Theater

BELTRUM - Samen met Studio 65 Vocaal Theater zet Harmonieorkest Concordia op zondag 17 maart een middagvullend programma neer met prachtige muziek uit opera, operette, musical en film, met een knipoog naar André Rieu.

Het concert is een bijzondere samenwerking tussen Concordia en Studio 65: een amateur theater- en zanggezelschap uit Enschede dat met regelmaat opera-, operette- en musicaloptredens verzorgt.

Marieke Visser is één van de solisten van Studio 65. Zij ontving op 10 december uit handen van musicalster Freek Bartels de amateur-Musical Award 2018 voor beste vrouwelijke hoofdrol in een musicalproductie. Ze verdiende de award voor haar vertolking van Milady de Winter in Drie Musketiers dat in maart vorig jaar werd opgevoerd door Studio65 Vocaal Theater in het Wilminktheater in Enschede. Marieke zal samen met andere solisten van Studio65 haar medewerking verlenen aan 'The second waltz and more'.

De voorstelling op zondag 17 maart is in sporthal De Sonders in Beltrum, en begint om 14.30 uur. Kaarten zijn nu nog met korting te bestellen via www.concordiabeltrum.nl.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden