Lotenverkopers gezocht voor De Zonnebloem

EIBERGEN - Dit jaar bestaat De Zonnebloem 70 jaar. En ook dit jaar is er de Zonnebloemloterij. Om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, is de Zonnebloemafdeling Eibergen op zoek naar enthousiaste lotenverkopers.

Met de opbrengst organiseert De Zonnebloem in Eibergen gezellige activiteiten en leuke uitstapjes voor mensen met een lichamelijke beperking, die er niet of moeilijk zelfstandig op uit kunnen. Velen van hen zijn vaker thuis dan hen lief is. Van 21 april tot 6 mei staat de verkoop in Eibergen gepland.
Iedereen die in deze periode 2 of 3 uurtjes tijd over heeft en die het belangrijk vindt dat mensen met een beperking, jong en/of oud, ook van het leven kunnen genieten, kan zich opgeven bij Cor van der Kolk, tel. 0545 – 47 37 45 of door te mailen naar zonneboemeibergen@live.nl. Met de lotenopbrengst houdt De Zonnebloem dit jaar diverse activiteiten, te vinden in het activiteitenprogrammaboekje 2019 kunt zien. Of kijk eens op facebook.com/dezonnebloemeibergen, waar onze activiteiten en leuke foto's te zien zijn. Wie liever op een andere manier een positieve bijdrage wil leveren, wordt verzocht contact op te nemen. Alle hulp is welkom.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden