Gezelligheid en sportiviteit troef bij de Koningsnacht Lochuizen. Foto: PR
Gezelligheid en sportiviteit troef bij de Koningsnacht Lochuizen. Foto: PR

Koningsnacht Lochuizen met sport, jeugdactiviteiten en muziek

Algemeen

LOCHUIZEN - Op vrijdagavond 3 mei vindt vanaf 18.15 uur op het sportpark Nieuw Olthaar aan de Diepenheimseweg 32A in Lochuizen weer de jaarlijkse Koningsnacht plaats. Dit jaar een weekje later dan gewoonlijk. Voetbalactiviteiten vormen een centraal onderdeel van de Koningsnacht. Maar daarnaast is er ook ruimte voor de liefhebbers van jeu de boules, klootschieten, activiteiten voor de jeugd en is er na afloop muziek. Kortom voor iedereen is er wat te doen, meedoen is niet verplicht want er mag ook gekeken worden.
6 tegen 6 voetbal toernooi voor seniorenteams. Op dit toernooi wordt gespeeld door diverse teams uit de omgeving van Neede. Inmiddels hebben zich een ruim aantal teams opgegeven. De wedstrijden starten om 18.15 uur

Voetbaltoernooi voor vrouwen
Dit jaar wordt alweer voor de zesde keer op de Koningsnacht het voetbaltoernooi voor vrouwenteams georganiseerd. Voor dit toernooi hebben zich inmiddels al weer een aantal teams aangemeld. Ook deze wedstrijden starten om 18.15 uur.
Het Willem Alexander Klootschiettoernooi staat open voor iedereen die het klootschieten een warm hart toe draagt en mee wil doen aan dit toernooi. Teams en individuele deelnemers die aan dit toernooi willen deelnemen kunnen zich tot en met 1 mei via de mail opgeven bij h.waarlo@kpnmail.nl of per telefoon 0625538825. Ook op de avond zelf kan men zich nog opgeven in het Noaberhoes op sportpark Nieuw Olthaar. Aanvang van het toernooi 18.30 uur
Op de jeu de boulesbaan op sportpark Nieuw Olthaar wordt dit jaar gespeeld om de eer. De start van het toernooi is om 18.30 uur. Opgeven kan op 3 mei tot 18.15 uur in het Noaberhoes.

Activiteiten voor de jeugd tot 16 jaar.
Op het kleine veld op sportpark Nieuw Olthaar worden weer diverse activiteiten voor de georganiseerd door de jeugdcommissie van vv Lochuizen. Er is een boarding-voetbal, vogelgooien en een springkussen. Deze activiteiten staan niet alleen open voor de jeugd van Lochuizen maar ook vrienden en vriendinnen zijn van harte welkom. Dus iedereen kan meedoen.
Evenals voorgaande jaren zal de bekende Needse DJ Jordy de muziek verzorgen. Hij draait al sinds zijn dertiende jaar. Begonnen op zijn slaapkamer en op kleine feestjes van vrienden is hij uitgegroeid tot een bekende regionale dj. Het vinyl van toen is ingeruild voor een touchscreen en een dj-controller van nu. De muziek die hij draait is van Nederlandstalig tot hardstyle en alles wat zich daar tussen bevindt. Tijdens het draaien probeert DJ Jordy vooral aan te voelen wat het publiek wil. Verzoeknummers zijn dan ook van harte welkom.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant