Vorige week maandagavond werden de bijna tachtig gastgezinnen in het clublokaal van VV Ruurlo door de organisatiecommissie bijgepraat over hun te verwachten gasten en het programma van het Pinksterweekend. Foto: PR

Vorige week maandagavond werden de bijna tachtig gastgezinnen in het clublokaal van VV Ruurlo door de organisatiecommissie bijgepraat over hun te verwachten gasten en het programma van het Pinksterweekend. Foto: PR

Ruurlo bijna klaar voor start 38ste Karel Stegeman Toernooi

Sport

RUURLO – Ruim twee weken voor de aftrap van de 38ste editie van het PLUS Stam Karel Stegeman Toernooi - dat op zaterdag 18, zondag 19 en maandag 20 mei op sportpark ‘t Rikkelder plaatsvindt - wordt achter de schermen hard gewerkt.

Vorige week maandagavond werden de bijna tachtig gastgezinnen in het clublokaal van VV Ruurlo door de organisatiecommissie bijgepraat over hun te verwachten gasten en het programma van het pinksterweekend. De redactie van het toernooimagazine is met de laatste artikelen voor dit glossy magazine bezig en de sponsorcommissie heeft weer de nodige adverteerders voor het blad weten te vinden. In deze editie zullen artikelen over of interviews met onder andere Couhaib Driouech, die met SC Heerenveen aan het toernooi deelnam en in de belangstelling van grote clubs staat, Henk Temmink, die zijn kijk op het toernooi vanuit vijf invalshoeken belicht, Puck Langenbarg, één van vier grote Ruurlose wielertalenten en Abdou Cissokho, toernooiwinnaar met Cercle Brugge en inmiddels teammanager van Anderlecht 1.
Met de diverse commissie en vrijwilligers staan nog de nodige afrondende besprekingen op de planning om met zijn allen op vrijdag 17 mei zo optimaal mogelijk voorbereid te kunnen zijn, zodat voetballers uit maar liefst drie continenten zich lekker thuis kunnen voelen in Ruurlo en zich een dag later volledig op het voetballen kunnen richten. Naast voetballen zal er op sportpark ’t Rikkelder, voor met name de jeugd, weer het nodige georganiseerd worden. Op zondag en maandag is De Beleverij weer aanwezig met een voetbal/fun-spektakel, met onder andere Sjoeterz NERF Battle, 4x4 voetbal-boarding, voetbal-dart, voetbal-golf, voettennis en een overdekte panna-arena. Niet onvermeld mag blijven dat voor zowel de voetballiefhebbers als voor de jeugd de toegang het gehele weekend gratis is.


Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant