Padel en gezelligheid gaan zeker samen. Foto: Rob Weeber
Padel en gezelligheid gaan zeker samen. Foto: Rob Weeber

Open dag Padel Smash Neede

Algemeen

NEEDE - De belangstelling voor padel lijkt nu ook in de Achterhoek toe te nemen. Vanuit diverse hoeken van de streek ontvangt Smash Neede nieuwsgierige sporters die een keer kennis willen maken met de sport. Padel spelen is niet alleen dynamisch en uitdagend, maar zeker ook gezellig. De fase waarin de sport zich bevindt, stimuleert een soort 'broederschap' in de sport. Toegang tot de sport en de spelers is laagdrempelig en haast familiair. Dat merkt je vooral ook tijdens onderlinge toernooien en competities.

Smash Neede wil graag iedereen de kans geven om een keer kennis te maken met de sport en organiseert daarom op vrijdag 31 mei een open dag. Van 09.00 tot 17.00 uur worden doorlopend clinics van een half uur gegeven. Tussendoor wordt een hapje en drankje verzorgd. Padel wordt alleen met dubbels gespeeld, dus men kan zich ook met meerdere personen opgeven (maximaal vier per team).
Voor de durfals heeft Smash Neede een mooi aanbod voor de zomer. Iedereen die de open dag bijwoont, mag voor vijftig euro per persoon drie maanden lang ( in juni, juli en augustus) gratis gebruik maken van de baan (geldt ook voor tennis). Bovendien krijgt hij of zij een padelles cadeau. Aanmelden voor deelname aan de open dag padel bij Smash Neede op 31 mei en opgave voor het zomeraanbod kan via: padel@smashneede.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant