De turnsters van Vios Gym. Foto: PR
De turnsters van Vios Gym. Foto: PR (Foto: )

Vios-trunsters sluiten seizoen af

BELTRUM - Afgelopen zondag 16 juni was de laatste wedstrijd van het seizoen voor de 4e en 5e divisie turnsters, ditmaal vonden de toestelkampioenschappen in Didam plaats.

In de tweede wedstrijd mochten junioren supplement E Mila ter Meer, Babeth Wildenborg en Aniek Ballast en Jeugd 2 supplement G Femke Roerdink aan de slag. De dames begonnen allemaal op brug, waar ze allemaal prima oefeningen hebben laten zien. De resultaten op brug: Femke tiende, Mila zesde, Babeth achtste en Aniek 12de. Op sprong waren de resultaten als volgt: Femke vierde, Babeth negende, Mila tiende en Aniek 12de. Op balk wisten drie van de vier turnsters de zenuwen te onderdrukken, Femke werd hier zesde, Babeth negende, Aniek tiende en Mila 11de. Ook op vloer hebben de dames mooie oefeningen laten zien, waarbij Femke vandaag nieuwe series heeft geturnd. Resultaten op vloer: Femke zevende, Mila zesde, Babeth negende en Aniek 13de.

In de derde en laatste wedstrijd was het de beurt aan senior turnster supplement D Maud te Veluwe en jeugd 1 turnster supplement G Sophie Heutinck. Voor Sophie een spannende wedstrijd, omdat ze voor het eerst in de keuze-oefenstof heeft geturnd. Sophie is op sprong vijfde, brug zesde, balk twaalfde en vloer dertiende. Al met al knappe prestaties.

Maud heeft vandaag weer een sterke wedstrijd geturnd, met een super strakke en stabiele balkoefening mocht ze de gouden medaille ophalen.

Maud werd verder op sprong vijfde, brug vierde en vloer dertiende.

Meer berichten