Vier dagen zwemmen in Optisport 't Vinkennest

Eibergen – Van 19 tot 23 augustus vindt de Zwem4daagse plaats in zwembad Optisport 't Vinkennest. De Zwem4daagse is een sportief evenement voor de hele familie.

Zwem4daagse 50 jaar en Optisport 25 jaar
Het is dit jaar de vijftigste keer dat de KNZB de Zwem4daagse organiseert. Daarnaast bestaat Optisport dit jaar 25 jaar, waardoor er twee jubilea te vieren zijn. Een extra reden dus om er een feestelijke editie van te maken. Tijdens de zwem4daagse zwemmen deelnemers vier dagen een afstand van 300 meter (jeugd tot en met 15 jaar) en 600 meter (vanaf 16 jaar) per keer. Men kan dagelijks meedoen van 18.30 tot 20.00 uur. Als beloning voor de prestatie krijgen de deelnemers op de laatste dag een medaille en oorkonde. Naast het zwemmen zal er muziek zijn en worden er leuke activiteiten georganiseerd waaronder een buikschuif wedstrijd.

Plezier en veiligheid
Nederland is een echt waterland, iedereen leert zwemmen voor de veiligheid in en om het water. Voor kinderen is het belangrijk om ook na het behalen van het zwemdiploma vaak te zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te oefenen. Plezier en veiligheid gaan prima samen. Daarom wordt er elk jaar de Zwem4daagse georganiseerd. Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en super gezond.

Meedoen
Meedoen met de Zwem4daagse? Inschrijven kan online tot en met 20 augustus of aan de receptie van het zwembad. De kosten voor deelname zijn 10,00 euro per persoon.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden