Derde editie BinnensteBuiten op zaterdag 24 augustus

BinnensteBuiten 2017. Foto: Renée Seuren
BinnensteBuiten 2017. Foto: Renée Seuren (Foto: )

EIBERGEN - Op zaterdag 24 augustus gebeurt het weer; de derde editie van BinnensteBuiten. Gezelligheid en de zomer vieren. Het beste van plattelandsondernemers, centrumwinkeliers en horeca samen. Zowel van binnen en buiten Eibergen. Het Hagen en de Kerkstraat vormen het hart van het evenement, rond de kastanjebomen.

Zaterdag 24 augustus maken zo'n 35 ondernemers er samen een festijn van. In een festivalsfeer kan de bezoeker genieten van heerlijke streekproducten, ambacht, muziek en belevingen. Er is van alles te doen, zien en proeven. Het Hagen krijgt als traditioneel dorpshart een inrichting met als ondertitel 'een landelijke verleiding'.

Elk jaar iets nieuws
Naast de knusse aankleding maakt de organisatie op verschillende momenten bekend welke ondernemers er onder andere te vinden zijn op het evenement. De organisatie doet elk jaar weer zijn best om er leuke nieuwe dingen tussen te zetten. Aan iedereen is gedacht. Zo staat er dit jaar een auto van Heinhuis Auto & Metaal Recycling. Kinderen kunnen deze beschilderen. Een ontspannen sfeer met gezellige muziek onder het genot van een eerlijk gemaakt brood van bakkerij Schreuder of een heerlijke zelfgemaakte yoghurt van Boerenzuivel van Claudia.

Binnenstebuiten is op zaterdag 24 augustus in Eibergen. Vanaf 16.00 uur is er van alles te beleven. Na 22.00 uur nemen de café's het over.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden