Zanggroep Rhumtas Beltrum bestaat 60 jaar

Zanggroep Rhumtas Beltrum viert 60-jarig bestaan met concert

BELTRUM - Op 1 september 2019 bestaat het koor Rhumtas 60 jaar. Dat wordt gevierd met een concert op 12 oktober.

In 1959 werd het koor opgericht als kinderkoor door schooldirecteur George Jansen. Momenteel bestaat Rhumtas uit 26 enthousiaste vrouwelijke leden.

Het koor staat onder de bezielende leiding van muzikaal dirigent/pianist Jeroen Twisk. Het repertoire is zeer afwisselend; van voornamelijk populair tot klassiek. De thuishaven van Rhumtas is Beltrum, maar de leden komen ook uit de regio.
Vanwege het jubileumjaar wordt er feest gevierd. Als thema voor het jubileumconcert hebben de dames het Eurovisie Songfestival gekozen; bijna iedereen heeft hieraan wel goede jeugdherinneringen.
Uit de favoriete songfestivalnummers van de koorleden hebben ze een selectie gemaakt die we op 12 oktober gaan zingen. Rhumtas goes Eurovision, met medewerking van the Operators en diverse muzikanten. Belangstellenden zijn welkom in de kerk in Beltrum. Het optreden begint om 20 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur. Entree bedraagt 10 euro, kinderen toten met 12 jaar: 5 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via de leden of via info@rhumtas.nl

Meer berichten