Nieuw in Neede: de Grossier Slagerij

Algemeen

NEEDE - Restaurant kwaliteit vlees, ook voor de consument. Dat belooft de Grossier Slagerij.

Neede is een ambachtelijke slager rijker: de Grossier Slagerij heeft deze maand de deuren geopend voor zowel de consument als de horeca. Het team van Grossier Slagerij meldt: "Topkwaliteit vlees voor een zeer concurrerende prijs. Vandaag geslacht, morgen bij ons in de moderne koelcellen. De kwaliteit van het vlees staat bij ons voorop. Dankzij de gunstige locatie aan de Nijverheidsweg 2a en door slim in te kopen hanteren we uiterst voordelige prijzen." Op dit moment levert de Grossier Slagerij aan diverse horecaondernemingen in Gelderland en Overijssel. Het assortiment bestaat uit het beste rundvlees uit Zuid-Amerika, drie-sterren-varkensvlees, Friki kip uit Nederland en Europa ("Geen plofkip", garandeert de Grossier Slagerij) en lamsvlees uit Nieuw-Zeeland alsmede diverse voorgegaarde en gemarineerde vleesproducten. Het complete assortiment is te vinden op de website.

De openingstijden voor consumenten zijn donderdag en vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 14.00 uur. De openingstijden voor horeca zijn maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 9:00 tot 14:00 uur.


www.degrossierslagerij.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant