'Gräns' op witte scherm bij CINEbieb Eibergen

EIBERGEN - Op woensdagavond 18 december, vanaf 19.30 uur, is in de Bibliotheek Eibergen de film 'Gräns' te zien. De toegangsprijs is zes euro en leden van de Bibliotheek krijgen een euro korting.

Tina is een waardevolle kracht bij de grenswacht. Ze is in staat gevoelens als schuld, schaamte en angst te ruiken, en zo pikt ze moeiteloos smokkelaars uit de menigte. Op een dag stapt er een verdacht uitziende man van de veerboot. Niet in staat te ontdekken wat hij verbergt, raakt Tina gebiologeerd door deze Vore en zijn mysterieuze aura. Ze voelt met hem een verwantschap die ze met anderen niet kent. Haar onderzoek naar hem onthult veel meer dan ze kon verwachten; haar hele bestaan is op leugens gebaseerd. Nu moet ze kiezen of ze Vore's schokkende waarheid zal accepteren.

Onder de naam CINEbieb vertonen vijf vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek in de wintermaanden maandelijks filmhuisfilms. In elke deelnemende vestiging liggen boekenleggers met het complete programma. Het totale overzicht van alle films staat op www.oostachterhoek.nl/cinebieb.
Toegangskaartjes voor de films zijn te koop op de website.
Na de film wordt een consumptie aangeboden en kan men onder het genot van dit drankje nog even gezellig napraten.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden