Clubkampioen Walter Rouwhorst. Foto: Wout van 't Wel
Clubkampioen Walter Rouwhorst. Foto: Wout van 't Wel (Foto: Wout van 't Wel)

Walter Rouwhorst clubkampioen VIOS Tafeltennis

BELTRUM - Eind december werd in Beltrum de eindstrijd geleverd om het clubkampioenschap van Tafeltennisvereniging VIOS. Na een spannende strijd mocht voorzitter Walter Rouwhorst als winnaar de bokaal in ontvangst nemen.

Zoals gebruikelijk startte de strijd om de Rouwhorstbokaal, het clubkampioenschap van VIOS Tafeltennis, direct na de najaarscompetitie. Door blessures konden enkele spelers helaas niet meedoen, maar de strijdlust bij de overgebleven deelnemers was daarom niet minder groot. Het werd net als in voorgaande jaren een spannende strijd, waarbij de sterkere spelers een voorgift moesten toestaan aan hun tegenstanders. De eerste wedstrijden werden gespeeld op twee trainingsavonden (‘s maandags). De laatste wedstrijden en dus ook de ontknoping vond plaats op de zondagmiddag voor Kerst.

Wim Holt, clubkampioen van 2018, was helaas één van de geblesseerden en kon daardoor zijn titel niet verdedigen. Paul Bergervoet, die vorig jaar in de finalestrijd net een puntje tekort kwam tegen Wim, was daarom optimistisch over zijn kansen op de eindzege. Na twee speelrondes was echter al duidelijk, dat Pauls naam ook dit keer niet op de beker zou komen. Nabel Ghalwi, die vorig jaar nog knap derde werd, stond samen met Walter Rouwhorst trots bovenaan. Maar op de middag van de finale verloor Nabel een kostbaar puntje aan zijn teamgenote Marjolein ten Harkel. Daardoor eindigde de sterk spelende Walter net één puntje boven Nabel. Er waren ook complimenten voor Wim Fennis, die knap derde werd, op 3 punten achter Nabel.

Na het feliciteren van de winnaar genoot men van een heerlijk stamppotbuffet en natuurlijk ook van de nodige drankjes. Deze traditie (het was de derde keer) waarvan ook de geblesseerde spelers konden genieten, valt bij alle leden goed in de smaak, dus volgend jaar staat dit weer op het programma.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden