De kunstenaars worden verzocht om hun kunst 'actief te presenteren'. Foto: PR
De kunstenaars worden verzocht om hun kunst 'actief te presenteren'. Foto: PR (Foto: )

Aanmelden voor Kunstplein 'Mo(nu)ment voor Kunst'

BERKELLAND - Terwijl de verschillende instanties (Staatsbosbeheer, Waterschap Rijn en IJssel en de Gemeente Berkelland) zich nog buigen over de 33 inzendingen voor de Kunstwandelroute
(het maximale aantal) zet Kunstkring B-Art ook al weer de eerste stappen naar het volgende evenement: het 'Kunstplein', dat ook dit jaar plaatsvindt onder de noemer 'Mo(nu)ment voor Kunst'.

De naam sluit naadloos aan bij het tijdstip waarop het Kunstplein gehouden wordt: het Open Monumentenweekend op 12 en 13 september. Alleen vindt - anders dan in de voorgaande edities - het Kunstplein dit jaar niet in Haarlo bij De Kluntjespot plaats, maar bij een ander Berkellands monument: boerderijmuseum De Lebbenbrugge. Daar waar drie maanden lang ook het vertrekpunt voor de Berkellandse Kunstwandelroute gevestigd is. Zowel voor kunstenaars als voor andere belangstellenden tijdens die dagen een aantrekkelijke samenloop van kunstuitingen.
Omdat kijken en doen een aantrekkelijker combinatie is, worden de kunstenaars die mee willen doen gevraagd om zo mogelijk tijdens het Kunstplein ook actief met hun kunst bezig te zijn.
Inschrijven voor deze kunstmarkt op 12 en 13 september kan vanaf nu; er is en beperkt aantal plaatsen. Wie het eerst komt, die het eerst maalt...
Alle gegevens zijn te vinden op de website www.kunstkringbart.com/inschrijven-voor-monument-voor-kunst-2020, waar onder de Algemene Voorwaarden de knop 'Aanmelden' te vinden is.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden