Toneelgroep DOEK is er klaar voor. Foto: Roel Krabben
Toneelgroep DOEK is er klaar voor. Foto: Roel Krabben (Foto: )

Start kaartverkoop toneelgroep DOEK Beltrum

BELTRUM - Toneelgroep DOEK staat dit jaar op de planken met het stuk 'Hotel Jachtlust'. Dankzij de vreemde gasten en niet alledaagse gebeurtenissen belooft het weer een avondje lachen te worden. Onder leiding van regisseuse Marian Brockötter wordt de klucht zes keer uitgevoerd in zaal Dute te Beltrum. Kaarten zijn vanaf vrijdag 14 februari te koop.

Het publiek krijgt een kijkje in hotel Jachtlust, waar iedereen wel naar iets op jacht is. De baas jaagt achter zijn varkens aan, zijn vrouw achter de mannen en de gasten achter een schat die in het hotel verborgen moet zijn. Ze proberen elkaar allemaal te slim af te zijn en jagen elkaar zo niet op dan wel in de kast.
Geïnteresseerden kunnen vanaf 14 februari voor zes euro een toegangskaart kopen bij Dute in Beltrum (Mr. Nelissenstraat 16) voor de volgende speeldata: vrijdag 13 maart 20.00 uur, zaterdag 14 maart 20.00 uur, donderdag 19 maart 20.00 uur, zaterdag 21 maart 20.00 uur en zondag 22 maart 14.30 uur. Op maandag 16 maart om 19.30 uur staat er tevens een voorstelling voor de KBO op het programma. De zaal opent een half uur voor aanvang van de voorstelling.


www.toneelgroepdoek.nl

Meer berichten