Beatline tijdens een optreden. Foto: PR
Beatline tijdens een optreden. Foto: PR (Foto: )

Swinging Sixties met Beatline

NEEDE - De traditionele Swinging Sixties-avond in zaal De Olde Mölle te Neede is dit jaar op zaterdag 14 maart. Zaal open: 20.00 uur, aanvang: 20.30 uur.

In het oosten van het land ontstond in het begin van de jaren 60 een beat- en rock cultuur. Mede door de opkomst van Indo-Rock bandjes zoals de White Waves in Winterswijk. Als gevolg daarop werden door de plaatselijke nozems ook bandjes opgericht. Twee van de huidige muzikanten van Beatline (Jan en Arie) zaten in de Sixties ook in zo'n band (The Flames uit Eibergen), regelmatig speelden ze tussen Enschede en Aalten in clubhuizen en zalen zoals Skinny Binny Club en zaal René Janssen in Winterswijk en in Enschede voor de 007 Beatclub en Eastern Star club.
Omdat de vraag naar de (live)muziek uit deze periode zo ongekend hoog is treedt coverband Beatline al vanaf 2011 op in diverse gelegenheden. Beatline staat er om bekend dat er vanaf de eerste titels gedanst wordt. Een optreden van Beatline is een 'tribute to' de Rolling Stones, Kinks, Shadows, Status Quo, Roy Orbison, Elvis, Buddy Holly, CCR enz. Grote hits uit die tijd komen voorbij.
Zaterdag 14 maart gaat men terug in de tijd bij zaal De Olde Mölle in Neede. Vooraf is er de mogelijkheid om aan te schuiven bij het buffet. Reserveren entreebewijzen en buffet via tel. 0545 294 540.


www.beatline.nl

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden