Meneer Monopoly presenteert vol trots de datum van de ophaaldag van het spel: zaterdag 28 november. Foto: PR
Meneer Monopoly presenteert vol trots de datum van de ophaaldag van het spel: zaterdag 28 november. Foto: PR

Eigen Monopoly voor Neede

NEEDE - Jumbo Leussink Neede en Identity Games brengen een Needse editie uit van het beroemde bordspel Monopoly. “Wie goed heeft opgelet heeft meneer Monopoly al in Neede gespot”, vertelt directeur Tijn Leussink van Jumbo Leussink Neede. “Meneer Monopoly heeft Neede in het voorjaar en de zomer goed verkend. Hij kan nu iedereen de weg wijzen in Neede en de buurtschappen.”

Voorbereidingen
In het voorjaar zijn de voorbereidingen voor deze speciale editie van Monopoly in gang gezet. Tijn Leussink vertelt: “Eerst hebben we straten van Neede in kaart gebracht. Daarna de voor een ieder herkenbare locaties van Neede. Vanzelfsprekend zijn de buurtschappen Rietmolen, Noordijk en Lochuizen ook terug te vinden op het spelbord. In de zomer hebben we via de Facebookpagina Monopoly Neede inwoners gevraagd wat ze graag terugzien in het spel. Hier zijn leuke en waardevolle reacties op gekomen.“

Zegels sparen
Al vanaf Nationale Burendag, zaterdag 26 september ontvangen klanten bij iedere tien euro aan boodschappen een kortingszegel. Een volle spaarkaart levert twintig euro korting op het Needse Monopoly. “Maar er kan ook gekozen worden voor vijf euro korting op boodschappen bij besteding van vijfentwintig euro. We willen al onze klanten laten mee profiteren van deze lokale actie”, legt Tijn Leussink uit.

Speldoos
De speldoos, het bord, de Kans- en Algemeen Fondskaarten: het hele spel is in Needse stijl. De doos is bewust in het groen. Dit is een knipoog naar de Achterhoek vlag. Vleermuizen, potten jam en herkenbare locaties sieren de voorkant van de doos. De spellen worden in een beperkte oplage geproduceerd. Alle elementen van het spel hebben een Needs sausje.

Ophaaldag
Zaterdag 28 november is de ophaaldag. Het ophalen wordt zo georganiseerd dat het geheel coronaproof is. Het streven is dat klanten die voor de boodschappen naar Jumbo Leussink Neede komen zo min mogelijk hinder ervaren tijdens de ophaaldag van de Needse editie van Monopoly. Houd onze Facebookpagina Monopoly Neede in de gaten voor actuele informatie.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden