<p>Van links naar rechts Henk Vreeman, Christa Vreeman, Henk Lubbers en Marco van Lochem. Foto: Bert van Asselt</p>

Van links naar rechts Henk Vreeman, Christa Vreeman, Henk Lubbers en Marco van Lochem. Foto: Bert van Asselt

Stichting Modern Noaberschap ontvangt 5.000 euro van GUV Goede doelen fonds

BREEDENBROEK - Stichting Modern Noaberschap uit Breedenbroek heeft bij het GUV Goede doelen fonds een aanvraag ingediend voor de aanschaf van een duurzame dorpsauto. Dit prachtige sociaal-maatschappelijk project, waar het gaat om de kwaliteit van leven door contacten te onderhouden en isolement te voorkomen, past perfect bij de ideologie van het Goede doelen fonds.

In een vergrijzende omgeving zullen steeds meer mensen een beroep doen op voorzieningen zoals de dorpsauto. Dit kunnen inwoners uit Dinxperlo en Breedenbroek zijn, maar ook uit Aalten en aangrenzende kernen. Deze aanvraag is dan ook door het fonds gehonoreerd met een bedrag van 5000 euro. De officiële ingebruikname van de dorpsauto zal nog plaatsvinden, maar hij wordt nu al ingezet. In coronatijd alleen wel beperkt tot noodzakelijke ritten zoals naar het ziekenhuis et cetera.

Het GUV Goede doelen fonds is blij een bijdrage te hebben kunnen leveren deze aanschaf en wenst de gebruikers daarvan veel plezier en vele veilige kilometers. Voorzitter Marco van Lochem van GUV Goede doelen fonds heeft de cheque aan Christa Vreeman overhandigd. Met op gepaste afstand de heren Ronald Lubbers en Henk Vreeman.

Via de website van het fonds kunnen nog steeds aanvragen gedaan worden en de criteria zijn daar ook te vinden.


guv.nl/guv-goede-doelen-fonds

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden