Burgemeester Joost van Oostrum (rechts) neemt het eerste exemplaar in ontvangst; links Tijn Leussink en Mr Monopoly. Foto: Arjan Gotink
Burgemeester Joost van Oostrum (rechts) neemt het eerste exemplaar in ontvangst; links Tijn Leussink en Mr Monopoly. Foto: Arjan Gotink

Monopoly Neede verkrijgbaar bij Jumbo Leussink Neede

Algemeen

NEEDE - Goed nieuws voor de inwoners uit Neede. Vanaf vandaag kunnen zij hun 'Monopoly-dorp' in. Een stel hotels op Rietmolen zetten, de nieuwe eigenaar worden van Noordijk of Lochuizen kopen. Burgemeester Joost van Oostrum ontving zaterdag op gepaste afstand het allereerste officiële exemplaar uit handen van Mr. Monopoly en Tijn Leussink van Jumbo Leussink Neede.

Niet alleen de straten, stations en nutsbedrijven zijn vervangen, ook de vormgeving van het spel en de inhoud van de Kans- en Algemeen Fondskaarten zijn volledig afgestemd op Neede. Monopoly is een van de bekendste spelen ter wereld. Identity Games International is de exclusieve licentiehouder van op maat gemaakte edities van dit tijdloze spel voor de hele familie. Elk jaar brengen zij een beperkt aantal speciale uitgaven op de markt, voor zowel steden en dorpen als bedrijven. Inmiddels bestaan er in de Benelux ruim 100 steden en dorpen met een eigen variant van het Monopolyspel, waaronder de nieuwste Monopoly telg: de editie Neede.

Ophaaldag
Zaterdag staat de hele dag in het teken van het ophalen van het populaire bordspel. Op de parkeerplaats staat een tent voor het uitreiken van de spellen. Spaarders die in het bezit zijn van een waardebon kunnen het Monopoly spel in het aangegeven tijdsblok ophalen. Het verzoek is dat klanten zich tijdens het afhalen houden aan de 1,5 meter afstand.

Kaart vol gespaard?
Monopoly Neede is hét ideale cadeau voor kerst. Inleveren van volle spaarkaarten voor € 20 korting op Monopoly Neede of voor € 5 korting op boodschappen kan nog tot 31 december 2020. Na deze datum verliezen de kaarten hun waarde. Monopoly Neede is vanaf maandag 7 december ook zonder korting te verkrijgen bij Jumbo Leussink Neede voor € 49,95.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant