Bewegen: goed voor u! Foto: PR

Bewegen: goed voor u! Foto: PR

Sportieve ochtend met online Beweegbingo SFB

Algemeen

BERKELLAND - Sport Federatie Berkelland(SFB) komt met de eerste SFB online Beweegbingo voor inwoners van 60 jaar en ouder. Deze wordt gehouden op dinsdag 23 februari en begint om 10.00 uur. Deelname aan de bingo is gratis en tijdens deze sportieve ochtend kunnen de deelnemers mooie sportieve prijzen winnen.

De deelnemers worden uitgedaagd om een beweging te maken als zij een juist nummer op hun bingokaart aankruisen. Zo wordt er zowel bewogen als bingo gespeeld en ontstaat er een dynamisch geheel. Meedoen kan via een online verbinding op tablet of laptop. Wie daar problemen mee heeft kan contact opnemen met de SFB.
Mensen die mee willen doen kunnen zich opgeven bij de SFB, via tel. 0545-476727 of e-mail info@sportfederatieberkelland.nl. Bij opgave zal gevraagd worden naar het mailadres om de bingokaart naartoe te sturen en of de deelnemer de bingokaart zelf uit kan draaien. Lukt dat niet dan bezorgt de SFB de kaart thuis. Meer informatie via telefoon of mail van de SFB of op onderstaande website.


www.sportfederatieberkelland.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant