Het clubgebouw van schietvereniging Kerkloo aan de Ramsbeek. Foto: Rob Stevens.
Het clubgebouw van schietvereniging Kerkloo aan de Ramsbeek. Foto: Rob Stevens.

Wandeling SV Kerkloo 21 maart gaat ook niet door

Algemeen

EIBERGEN - De winterwandeling van SV Kerkloo was al eerder verzet, van 14 februari naar 21 maart. Omwille van de pandemie. Maar ook die van 21 maart gaat niet door. De organisatoren krijgen geen toestemming van de gemeente. Omdat ze de veiligheid van de deelnemers niet kunnen garanderen.

Gerrit Stomps, één van de organisatoren, vindt het op zijn zachtst gezegd: “Jammer”. Stomps: “Het draaiboek voor die dag ligt klaar. Alles was geregeld, de opvang bij ons schietgebouw, de logistiek om contactmomenten zo veel mogelijk te vermijden, de route, koffie onderweg, etc. Zonde, dat onze populaire wandeling weer niet kan door gaan. We hopen nu later in het jaar, als het normale leven hopelijk weer op gang is gekomen, alsnog een wandeling te organiseren. En dan volgend jaar natuurlijk weer de bekende Winterwandeling van SV Kerkloo, zoals als van ouds.”
Er rust geen zegen op de winterwandeling van de schietvereniging. Eerdere versies moesten de afgelopen jaren worden verplaatst omwille van orkaanachtige weersvoorspellingen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant