Dorien Bossewinkel van Villa BonBini neemt het speelkleed Dorp Neede in ontvangst van Jumbomedewerker Britney Kok. Foto: PR
Dorien Bossewinkel van Villa BonBini neemt het speelkleed Dorp Neede in ontvangst van Jumbomedewerker Britney Kok. Foto: PR

Speelkleed Dorp Neede voor Kindercentrum Villa BonBini

Algemeen

NEEDE - Niet één maar drie speelkleden Dorp Neede bezorgde Jumbo Leussink bij kindercentrum Villa BonBini. De speelkleden zijn een spontaan cadeau van de plaatselijke supermarkt voor de jongste inwoners van het dorp.

“Echt een super leuk gebaar. De speelkleden zijn helemaal afgestemd op de doelgroep. De peuters kunnen op deze kleden heerlijk spelen. Het materiaal is mooi en de afmeting van het speelkleed is royaal. De heldere kleuren spreken de kinderen zeker aan. Het is een echt Needs speelkleed en dit maakt het extra leuk”, vertelt een enthousiaste Dorien Bossewinkel, vestigingsmanager van Villa BonBini. Ze is zichtbaar blij met het cadeau van Jumbo Leussink Neede.

Sparen
“Met deze actie willen we laten zien dat we ook oog hebben voor onze allerkleinste fans. En gezien de positieve reactie met hotspots uit Neede van Kindercentrum Villa BonBini op dit speelkleed zijn we hier in geslaagd”, legt Tijn Leussink van de Jumbo in Neede uit.

Bij elke € 10,- aan boodschappen ontvangen klanten een zegel. Met tien zegels is de spaarkaart al vol zodat het speelkleed voor € 15,- kan worden aangeschaft. Er kan gespaard worden voor het speelkleed Dorp Neede tot en met 18 april. Inleveren van volle spaarkaarten kan tot en met zondag 25 april.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant