Dankzij het onderhoudswerk van de vrijwilligers ligt de Kruidenhof er ook dit voorjaar weer prachtig bij. Foto: PR
Dankzij het onderhoudswerk van de vrijwilligers ligt de Kruidenhof er ook dit voorjaar weer prachtig bij. Foto: PR

Kruidenhof in Eibergen mag weer open

Algemeen

EIBERGEN - De Kruidenhof te Mallum in Eibergen mag weer open. Na de uitgestelde start van het seizoen, normaal het eerste weekeinde van mei, staan vanaf zaterdag 22 mei de hekken weer open voor bezoekers. Onder voorbehoud van de actuele coronaregels wordt de opening op zondag 23 mei muzikaal omlijst door leden van de Djembé Joy Groep. Zij komen met veel verschillende instrumenten naar de tuin om de voorjaarspracht met hun wereldmuziek extra luister bij te zetten. Ze spelen tussen 14.00 en 16.00 uur.

Normaliter is de Kruidenhof op maandag gesloten, maar in verband met Pinksteren wordt hierop maandag 24 mei een uitzondering gemaakt. Dan gelden ook de weekendopeningstijden van 13.30 tot 16.30 uur.

Op zondag 30 mei is er een activiteit voor de jeugd. Kinderen mogen dan waterbeestjes vangen in de vijver en in een aquarium plaatsen om te bestuderen en observeren. De activiteit is van 13.30 tot 15.00 uur. Deelname kost 2,50 euro. Van te voren opgeven is noodzakelijk en kan via kruidenhofmallum@gmail.com .

De tuin is in het weekeinde geopend van 13.30 tot 16.30 uur, op dinsdag tot en met vrijdag van 13.30 tot 16.00 uur en ’s morgens als er in de tuin wordt gewerkt. De entree bedraag 3 euro per persoon, kinderen tot 10 jaar gratis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede