Henk Tappel. Foto: PR
Henk Tappel. Foto: PR

Lezing Henk Tappel bij Rotaryclub Neede

Lezing Henk Tappel bij Rotaryclub Neede

NEEDE - Rotaryclub Neede organiseert dit jaar een viertal lezingen over wereldwijde ontwikkelingen die de komende decennia grote invloed op ons bestaan zullen hebben. Het Muldershuis was woensdag goed gevuld met zo’n vijftig leden van Rotaryclub Neede, partners en een tiental introducees die geïnteresseerd waren in deze lezing van Henk Tappel. Hij was de afgelopen tien jaar algemeen-directeur van Frencken Europe bv in Eindhoven, een bedrijf dat als toeleverancier actief is in de medische, analytische en halfgeleidermarkten. In het verleden werkte hij ook bij Philips. In 2017 stapte hij over naar Bronkhorst High-Tec in Ruurlo, een bedrijf dat innovatie en technologie combineert en opereert in een wereldwijde markt.

Henk Tappel vertelde over zijn bedrijf in Ruurlo en de hoog-technologische oplossingen die het bedrijf ontwikkelt voor allerlei vraagstukken. Bronkhorst High-Tech ontwikkelt, produceert en verkoopt zeer hoogwaardige meet- en regelinstrumenten voor gas- en vloeistofstromen. Voor verschillende markten. Het Ruurlose bedrijf is marktleider in Europa op het gebied van Mass Flow Controllers en behoort wereldwijd tot de top-vier. Tappel vertelde ook over de lastige kanten van handel met landen over de hele wereld.
Verderop in het jaar 2021-2022 ligt het in de bedoeling van Rotaryclub Neede een spreker met grote naamsbekendheid uit te nodigen. Die zal dan zijn licht laten schijnen op belangrijke ontwikkelingen in de toekomst. Deze lezing zal dan voor een ieder toegankelijk zijn voor een kleine toegangsprijs. Spreker, datum en locatie worden te zijner tijd bekendgemaakt.

Meer berichten
 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden