Een enthousiaste Ard Eijsink druk bezig in de nieuwe winkel. Foto: PR
Een enthousiaste Ard Eijsink druk bezig in de nieuwe winkel. Foto: PR

Expert Neede verhuist naar Oudestraat 83

Economie

NEEDE - Na tien jaar een vast begrip te zijn aan de Borculoseweg verhuist Expert Neede naar de Oudestraat 83 in Neede. 

Expert Neede is de afgelopen jaren flink gegroeid, waardoor de huidige locatie niet meer de benodigde ruimte biedt. Op de nieuwe locatie is de verbouwing inmiddels goed onderweg en naar verwachting openen de deuren begin april. 

Na de opening aan de Borculoseweg in 2012 is de winkel van Ard Eijsink in 2019 verdergegaan onder de vlag van Expert, naar grote tevredenheid. Inmiddels is de elektronicazaak zodanig gegroeid dat een grotere winkel en magazijn nodig zijn. “Op de huidige locatie zijn we uit ons jasje gegroeid. We hebben een nieuwe winkellocatie gevonden aan de Oudestraat en zijn intussen druk aan het verbouwen om begin april een prachtige winkel te openen”, aldus Eijsink.

Eijsink benadrukt dat de huidige locatie tot die tijd gewoon open is en dat er in de weken voor de verhuizing opruiming is met interessante aanbiedingen. Met uiteraard de service waar Expert Neede om bekendstaat. De Expert-organisatie is al jaren dé klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica in Nederland. Van televisies en smartphones tot wasmachines en (inbouw)koelkasten, Expert Neede heeft alle elektronica in huis. Daarnaast heeft Expert Neede service hoog in het vaandel staan. Van advies tot installatie en reparatie, de medewerkers van Expert Neede zetten alles op alles om te garanderen dat de klant tevreden is. En doordat elke online bestelling op expert.nl door de lokale winkel wordt afgehandeld, koopt de klant altijd lokaal. 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede