Al snel bleek er een klik tussen Alwin Hogeweg en Henkjan ten Hoopen. Foto: PR

Al snel bleek er een klik tussen Alwin Hogeweg en Henkjan ten Hoopen. Foto: PR

Hogeweg Installateurs neemt Ten Hoopen over

Economie

NEEDE-BORCULO - Met het oog op de toekomst wordt HTH Installatiebedrijf ten Hoopen BV in Neede per 1 januari 2023 overgenomen door Hogeweg Installateurs BV uit Borculo.

Bij deze overname waren voor het Needse bedrijf twee dingen belangrijk: het bedrijf moet in goede handen komen en het nieuwe bedrijf moet dezelfde taal spreken. Bij de onderhandelingen bleek dat er meteen een klik was tussen Alwin Hogeweg en Henkjan ten Hoopen die het snel eens werden over de overname.
Door de integratie van Ten Hoopen (101 jaar) en Hogeweg (152 jaar) ontstaat er een bedrijf met meer dan 250 jaar ervaring in de installatietechniek. Alle personeelsleden van Ten Hoopen blijven na de overname actief in het bedrijf. Voor de klanten zijn het dus dezelfde mensen die aanspreekbaar zijn en bij hen over de vloer komen. De aansturing van het samengevoegde bedrijf zal vanuit Borculo gaan plaatsvinden.
Door samenwerking van kennis en knowhow ontstaat er een bedrijf met zestien medewerkers dat klaar is voor de nieuwste ontwikkelingen in de installatiewereld. Het geïntegreerde installatiebedrijf is vanaf 1 januari te vinden aan de Spoorstraat 19 in Borculo en bereikbaar via tel. 0545-271226.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen - Neede