Jan en Sini Kloosters.  Foto's: PR

Jan en Sini Kloosters.  Foto's: PR 

Collecte Hartstichting in Ruurlo goed voor 4.117 euro

Maatschappij

RUURLO – De jaarlijkse collecte voor de Hartstichting heeft in Ruurlo een prima resultaat opgeleverd: 4117,59 euro. 

Tijdens het tellen van de opbrengst is er ook aandacht besteed aan enkele jubilarissen. Ria Hendriksen, Miep Pothoff, Greet van Zijtveld en Henk Elkink zijn alle vier meer dan 25 jaar actief als collectant van de Hartstichting in Ruurlo. Heel veel waardering en dank hiervoor. Ook Alita ten Hooven is in het zonnetje gezet. Zij is al twintig jaar wijkhoofd en betrokken bij de organisatie van de collecte. Ook heel veel dank aan haar voor haar onmisbare bijdrage in het organisatieteam. Jan en Sini Kloosters gaan na meer dan twintig jaar collecteren hun medewerking beëindigen vanwege hun gezondheid. Ook zij werden bedankt voor hun inzet al die jaren.

Nieuwe collectanten
Mochten er mensen zijn die zin hebben om het team te versterken als wijkhoofd, dan kan men zich aanmelden bij de coördinator Joke Meerbeek via hermanjokemeerbeek@gmail.com of via tel. 06-23238218. Nieuwe collectanten zijn ook altijd welkom.

Er werden diverse vrijwilligers in het zonnetje gezet, waaronder (vlnr) Greet van Zijtveld, Ria Hendriksen en Alita ten Hooven. Foto: PR
Miep Pothof.
V.l.n.r.: Greet van Zijtveld, Ria Hendriksen en Alita ten Hooven. Foto's. PR.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant