Museum de Scheper organiseert een reünie voor oud-medewerkers van de meubelfabriek van de heer Groot Landeweer. Foto: PR
Museum de Scheper organiseert een reünie voor oud-medewerkers van de meubelfabriek van de heer Groot Landeweer. Foto: PR

Reünie Meubelfabriek (Groot) Landeweer

Maatschappij

EIBERGEN/GEESTEREN - Museum de Scheper organiseert een reünie voor oud-medewerkers van de Meubelfabriek (Groot) Landeweer uit Geesteren en Eibergen. Deze wordt gehouden op op zaterdag 1 juni van 13.00 tot 17.00 uur bij Museum de Scheper in Eibergen. 

Wie tussen 1931 en 1982 werkzaam is geweest bij de Meubelfabriek (Groot) Landeweer wordt door het museum uitgenodigd voor deze reünie. De kosten voor deelname aan deze reünie bedragen 10 euro. Dit is inclusief entree museum, koffie/thee bij ontvangst, één consumptiemunt en hapjes. Extra drankjes dienen afzonderlijk afgerekend te worden. De expositie over Meubelfabriek (Groot) Landeweer werd op woensdag 20 maart geopend en loopt tot 29 juni.

Wie de reünie wil bezoeken, dient het bedrag voor 18 mei over te hebben gemaakt op het rekeningnummer van Stichting Museum de Scheper. Kijk op www.museumdescheper.nl voor meer info.

De entreekaarten liggen dan klaar bij de receptie van het museum. Ook zijn de tickets voor de reünie direct te koop bij de kassa van het museum. De oud-medewerkers zijn van harte welkom om met oude bekenden onder het genot van een hapje en een drankje leuke herinneringen op te halen uit vervlogen tijden. Het bestuur van het museum hoopt op een grote opkomst.


www.museumdescheper.nl

Museum de Scheper organiseert een reünie voor oud-medewerkers van de Meubelfabriek (Groot) Landeweer. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant