Tropical Night in Haaksbergen. Foto: PR
Tropical Night in Haaksbergen. Foto: PR

Tropical Night in Scholtenhagen

Muziek

HAAKSBERGEN – Ook dit jaar is het weer gratis entree op de Tropical Night Haaksbergen. Zaterdag 6 augustus wordt na twee jaar coronastop het plein op Park Groot Scholtenhagen weer omgetoverd in een kleurenzee met lampionnen en een cocktailbar. “Net als voorgaande jaren een prima plek om met het hele gezin een zomerse avond te beleven onder het genot van heerlijke tropische muziek. Vakantiebelevenissen en plannen bespreken, dansen met je dochter, biertje pakken met je zoon, dat zijn de belangrijke ingrediënten op deze prima locatie”, aldus de organisatie. Om 21.00 uur begint het festijn, locatie Park Scholtenhagen in Haaksbergen.

Het is gelukt om het evenement financieel laagdrempelig te houden: “Natuurlijk hebben we moeten wikken en wegen of we dit jaar prijsstijgingen moesten doorvoeren, maar we hebben gekozen voor gratis entree en de prijs van een consumptie op 2,75 euro te houden. De insteek is dat iedereen moet kunnen genieten van dit waanzinnig gezellige feest in een prachtige omgeving met heerlijke zomerse muziek.”

Speciale munten
De ‘t Hagen-munten worden vervangen door munten die alleen voor de Tropical Night geldig zijn. Overgebleven Tropical Night-munten 2022 kunnen in de 2023-editie tot 22.00 uur worden omgewisseld voor de munten van die editie.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede