Sfeerbeeld van de eerste editie van de muziekmarkt bij De Mattelier. Foto: archief Achterhoek Nieuws

Sfeerbeeld van de eerste editie van de muziekmarkt bij De Mattelier. Foto: archief Achterhoek Nieuws

Muziekmarkt beleeft tweede editie

Muziek

GROENLO - Op zaterdag 25 mei vind er voor de tweede keer in De Mattelier in Groenlo een muziekmarkt plaats. Het laagdrempelige niet-commerciële evenement waarbij particulieren muziekinstrumenten en aanverwante zaken kunnen verkopen vindt plaats van 10.00 tot 16.00 uur en de entree is gratis.

Verkopen/Ruilen
Heeft u nog ergens een muziekinstrument liggen dat niet meer gebruikt wordt en dat u wel wilt verkopen of ruilen? Of bent u juist op zoek naar een buitenkansje om voor een zacht prijs een instrument aan te schaffen? U zoekt een bepaald onderdeel, heeft bladmuziek te koop of bent nog op zoek naar die ene elpee? Voor zowel verkopers als publiek is de muziekmarkt in De Mattelier een uitgelezen kans om spullen van eigenaar te laten wisselen. Een kleine opsomming van de tot nu toe ingebrachte items: blaasinstumenten, gitaren, basgitaren, drumstellen en onderdelen, elpees, cd’s, versterkers, microfoons, standaarden, drumstokken enzovoorts.

Niet commercieel
Het karakter van de muziekmarkt is vooral dat het laagdrempelig en gezellig moet zijn en niet commercieel. Wat dat betreft is er meer mogelijk dan alleen verkoop of ruilen. “Als er kinderen of volwassenen zijn die niets te koop hebben maar graag hun kunnen willen laten zien en horen zoals op een vrijmarkt wel vaker te zien is, dan mag dat ook natuurlijk. Hoedje of bakje ervoor waar mensen een kleine bijdrage indoen. Alleen maar mooi en sfeervol.”, zo vertelt Han Mali namens de organisatie.

Aanmelden
Ook uw muziekspullen verkopen? Aanmelden kan via trommeltoko@kpnmail.nl of 06-3073 2582. Ter dekking van de kosten wordt aan verkopers een bijdrage van 10 euro gevraagd. Voor de bezoekers van de muziekvrijmarkt is de entree geheel gratis.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant