Afbeelding

Victor Rensen naast Citroën-Peugeot nu ook Volvo-specialist

Partnerbijdrage

GROENLO - Autobedrijf Victor Rensen mag zich sinds kort Volvo TOP Merkspecialist noemen. De onderneming was al PCA TOP Merkspecialist, voor Citroën en Peugeot, en dat blijft gewoon zo. Volvo is geen vervanging, maar een aanvulling. Bovenal blijft het bedrijf een universeel autobedrijf: occasions, onderhoud en reparaties van alle automerken.

TOP Merkspecialist
“Een TOP Merkspecialist is gespecialiseerd in een bepaald merk of bepaalde merken, maar is geen gebonden dealer die bij een importeur auto’s inkoopt”, vertelt Victor, die acht jaar geleden het autobedrijf van Kolkman in Groenlo overnam en sinds drie jaar zijn eigen naam op de gevel heeft staan.

Volvo
“De reden om ook Volvo-merkspecialist te willen worden, was omdat vanuit Groenlo en omgeving de rijafstand naar een Volvo-merkdealer vrij groot was geworden. Volvo-rijders blijken merktrouw te zijn, en een specialist in de buurt is voor hen belangrijk. Voor betrouwbaar en correct onderhoud.”

Universeel autobedrijf
Advies, onderhoud en reparaties en een aanbod van goede tweedehands auto’s. Het zijn en blijven de kernactiviteiten van Autobedrijf Victor Rensen. TOP Merkspecialist voor Citroën, Peugeot en nu dus ook voor Volvo. “Maar we blijven een universeel autobedrijf”, benadrukt hij. “Met of voor welke auto je ook bij ons komt, het doet aan onze aandacht en inzet niets af.”

Laagdrempelig
De Groenlose onderneming wil een laagdrempelig adres blijven: “We hebben weinig overhead, geen twaalf soorten koffie en geen verkopers in maatpakken. Iedereen is altijd welkom en de prijzen zijn eerlijk.”

Degelijk en betrouwbaar
Victor merkt dat de klanten tevreden zijn, klanten uit Groenlo en uit de regio. Hij ziet ze terugkomen en hij ziet hoe zijn bedrijf beoordeeld wordt. “In de beoordelingen is de rode draad: we komen afspraken na, we zijn een degelijk bedrijf, en we geven vertrouwen.” En dat is helemaal hoe hij het wil.

Vacature monteur
Door het toenemende werk is Autobedrijf Victor Rensen per direct op zoek naar een nieuwe (leerling-)monteur om deel uit te maken van het team. Victor ziet reacties graag tegemoet.

Contactgegevens

Thorbeckestraat 117 (hoek Borculoseweg/Thorbeckestraat)
7141 TZ Groenlo
Nederland
www.autobedrijfvictorrensen.nl
info@autobedrijfvictorrensen.nl
0544 462344
06-31913059

‘Dit artikel wordt u aangeboden door Autobedrijf Victor Rensen. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze uitgave.’

Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede