Afbeelding
Foto: PR

E-scooter tour in Oost-Nederland?

Partnerbijdrage

De outdoor activiteit van 2021, dat is de E-chopper tour.
De E-Chopper tour is uitermate veilig en perfect als activiteit voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten stelletjes en families.

De E-chopper kent vele voordelen ten opzichte van de traditionele retro scooter tour. Met de E-chopper is het weer mogelijk om heerlijk en zonder herrie te genieten van Twentse landschap en de vogels te horen fluiten. Een ander hot onderwerp tegenwoordig is het milieu. Niet alleen de consument maar ook de bedrijven zullen een bijdrage moeten leveren aan een beter milieu. Verhuurders met e-choppers in het assortiment zorgen er in ieder geval voor dat het milieu wordt ontzien aangezien E-choppers geen schadelijke uitstoot hebben. Kortom een win-win situatie voor mens en milieu.
Hoe lang je de E-chopper wilt huren is aan jou. Dit kan voor 1, 2 of 3 uur. Er wordt een volle accu meegegeven, zodat je zonder zorgen kunt genieten. Iedereen die een E-chopper wil besturen moet in het bezit zijn van een geldig (bromfiets)rijbewijs.

Het Schwarzwald Rijssen is dé locatie voor het reserveren van de e-chopper tour. De beste prijs-kwaliteitverhouding, een mooie bosrijke route en een grote voorraad aan E-choppers zorgen ervoor dat zowel kleine als grote groepen bij Het Schwarzwald aan het juiste adres zijn. Voor meer informatie of voor het plaatsen van een reservering ga je naar de E-chopper tocht Rijssen pagina van de Schwarzwald website. 

Beleef de E-chopper tocht bij Het Schwarzwald in Rijssen!

Dit artikel wordt u aangeboden door Het Nieuwe Schwarzwald Restaurant & Partycentrum. Het is niet gemaakt onder verantwoordelijkheid van de redactie van deze krant.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede