7 tegen 7, in toernooivorm op een half veld, bij Sportclub Rekken. Foto: PR
7 tegen 7, in toernooivorm op een half veld, bij Sportclub Rekken. Foto: PR

Rotor Recreatief 7 tegen 7 Voetbaltoernooi bij Sportclub Rekken

Sport

REKKEN - Het Rotor Recreatief 7-7 voetbaltoernooi voor volwassenen (dames en heren) wordt op vrijdagavond 10 juni gehouden op de velden van Sportclub Rekken van 18.30 tot 22.30 uur. Dit toernooi wordt al voor de 29ste keer georganiseerd door Sportclub Rekken, FC Eibergen en Sport Federatie Berkelland (SFB).

Het toernooi is een onderdeel van de sportstimuleringsactiviteiten van de SFB en is speciaal bedoeld voor de doelgroep volwassenen. Er wordt 7 tegen 7 gespeeld op een half veld met aangepaste spelregels. Zo mag er onbeperkt gewisseld worden en duren de wedstrijden 15 minuten. Bedrijfs-, vrienden-, buurt- en verenigingsteams worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit toernooi waarbij gezelligheid en fair play voorop staan.
Er is slechts ruimte voor een beperkt aantal teams, dus inschrijven dient snel te gebeuren om zeker te zijn van een plaats. Bij voldoende damesteams of 35/45+ herenteams worden er aparte poules geformeerd. Geïnteresseerden kunnen zelf een team samenstellen en dienen zich in te schrijven vóór 20 mei bij de SFB. Deelnamekosten zijn 20 euro per team. Opgeven kan per telefoon via 0545-476727 of per e-mail via john@sportfederatieberkelland.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede