Het NK-podium werd vaak beklommen door RGV-leden. Foto: PR
Het NK-podium werd vaak beklommen door RGV-leden. Foto: PR

Medailleregen voor RGV op NK trampolinespringen

Sport

RUURLO - Eindelijk. Na twee jaar onzekerheid, wisselende trainingsperioden en weinig tot geen wedstrijden werd het Nederlands Kampioenschap trampolinespringen in Ahoy Rotterdam gehouden. De springers van RGV namen veel eremetaal mee terug naar Ruurlo, waaronder maar liefst zeven nationale titels.

De 3e- en 2e-divisie-springers van RGV, individueel en synchroon, sprongen op zaterdag 25 juni en de 1e-divisie-springers op zondag 26 juni. Het was een feest om weer mee te mogen maken. En wat een geweldige resultaten hebben de Ruurlose springers behaald. Maar liefst vier synchroon-paren en drie individuele springers waren de beste in hun klasse en hiermee Nederlands kampioen. Daarnaast werden er vele finalerondes gehaald en nog vier synchroon- en twee individuele podiumplaatsen behaald.

RGV kijkt terug op een fantastisch NK-trampolinespringen met leden die niet alleen uit Ruurlo komen maar ook van buiten gemeente Berkelland bij RGV trainen. Het is mooi om te zien dat leden van buiten de gemeente de Ruurlose vereniging weten te vinden hiervoor. En wie weet wat er in de toekomst nog meer mogelijk is wanneer er gesprongen kan worden in een nieuwe sporthal in Ruurlo. Daarnaast is er een mooie samenwerking met SVOD uit Deventer.

De resultaten van de Ruurlose afvaardiging staan hieronder op een rij:
Individueel 3e divisie: Ilse Florijn 6e; Siem Pardijs Nederlands kampioen; Maud Klein Kranenbarg 4e; Joëlle Lusink 2e; Anne de Vrught 13e; Lotte de Vrught 8e.

Synchroon 3e divisie: Ilse Florijn & Lotte Rouwenhorst Nederlands kampioen; Siem Pardijs & Kasper IJkema (SVOD) Nederlands kampioen; Maud Klein Kranenbarg & Carmen Blikman 3e; Lotte de Vrught & Anne de Vrught 3e; Joëlle Lusink en Marjolein Nijhuis 2e.
Individueel 2e divisie: Ayanna Norde 4e; Lonneke Heijink 6e; Wout Krabbenborg Nederlands kampioen.
Synchroon 2e divisie: Lonneke Heijink & Ise Jutten (SVOD) 4e; Wout Krabbenborg & Thomas Teunissen Nederlands kampioen.
Individueel 1e divisie: Larissa Buitenhuis Nederlands kampioen; Alysia Buitenhuis 2e; Mady Brundel 5e; Tara Buitenhuis 5e.
Synchroon 1e divisie: Alysia Buitenhuis & Larissa Buitenhuis Nederlands kampioen; Mady Brundel & Tara Buitenhuis 3e.

Het erepodium waarop vele RGV-turners werden gehuldigd. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede