21 kilometer fietsen is naast 500 meter zwemmen en 5 km hardlopen een van de onderdelen van de 1/8ste triatlon. Foto: PR
21 kilometer fietsen is naast 500 meter zwemmen en 5 km hardlopen een van de onderdelen van de 1/8ste triatlon. Foto: PR

The Chariot Triathlon terug op de kaart

Sport

EIBERGEN - Vol enthousiasme is het bestuur van the Chariot triathlon in Eibergen weer bezig met de organisatie van de 1/8ste triathlon. Deze recreatieve wedstrijd wordt gehouden op zondag 4 september en start om 11.00 uur. 

Na twee jaren afwezigheid, door corona, wil de organisatie deze mooie wedstrijd weer op de kaart zetten in de regio. De inschrijving is op 1 april geopend en al veel individuele atleten en teams staan te popelen om hun krachten te meten. 

Inschrijven kan via de website www.thechariottriathlon.nl. Deelnemers kunnen individueel, als duo of trio meedoen. De afstanden per onderdeel zijn; 500 meter zwemmen in buitenwater, 21 km fietsen in het buitengebied richting Rekken en 5 kilometer hardlopen rondom het Wievenveld. De organisatie is nog op zoek naar een aantal vrijwilligers voor hand- en spandiensten; zij kunnen zich aanmelden bij bronswillem@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen Neede