Eigenaar Herbert Rupert begon zijn bedrijf Heru Service vlak voor de eeuwwisseling. Foto: PR

Eigenaar Herbert Rupert begon zijn bedrijf Heru Service vlak voor de eeuwwisseling. Foto: PR

Heru Service bestaat 25 jaar

Zakelijk

SINT ISIDORUSHOEVE - De onderneming Heru Service uit Sint Isidorushoeve bestaat 25 jaar. Op maandag 1 april (tweede paasdag) wordt dit heuglijke feit gevierd met een hapje en een drankje, bij het bedrijf aan Goorsestraat 235, Haaksbergen.

Eigenaar Herbert Rupert begon met zijn bedrijf vlak voor de eeuwwisseling. “In 1999 was dat. Ik ben alleen begonnen vanuit een kleine schuur. Sinds 2010 is de nieuwe hal gerealiseerd waar we nu met ons vieren werken. We zijn gespecialiseerd in het onderhoud van landbouwmachines. Een goede band met onze klanten vinden we heel belangrijk. Het gaat er bij ons gemoedelijk aan toe”, zegt Rupert, die in de loop van de jaren steeds meer werk kreeg.
Daarom was uitbreiding noodzakelijk. Inmiddels is er ook verkoop en verhuur. “Wij regelen de koop, het onderhoud en de verkoop van landbouwmachines. Daarbij staan we garant voor een goede kwaliteit en doen we er alles aan dat de klant tevreden is.” Heru Service verzorgt ook onderhoud van onder meer Case IH tractoren, shovels, en landbouwmachines. De reparatiewerkzaamheden worden uitgevoerd in de werkplaats. “Maar we komen ook op locatie voor storingen en onderhoud als klanten dat wensen.”
Het team van Heru Service hoopt op die maandag 1 april veel belangstellenden te begroeten onder het genot van een hapje en drankje.


www.heruservice.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant