Chauffeur Opstapdag met gratis proefrit. Foto PR
Chauffeur Opstapdag met gratis proefrit. Foto PR Foto PR

Chauffeur Opstapdag met gratis proefrit

Partnerbijdrage

EIBERGEN/DOETINCHEM - Hartemink, met vestigingen in Eibergen, Doetinchem en Enschede organiseert samen met TipTop Personeelsdiensten op 28 januari van 10.00 tot 16.00 uur een opstap-dag voor chauffeurs aan de Kiefteweg 6 te Eibergen. 

Door onze redactie

“Voor onze klanten in de regio zijn wij altijd opzoek naar goede chauffeurs, helaas liggen deze niet voor het oprapen. Ruim 4 jaar geleden hebben wij al eens eerder opstart-dag georganiseerd. Destijds hebben we meerdere kandidaten van die dag kunnen omscholen tot (internationaal) vrachtautochauffeur” vertelt Joshua Dekker van TipTop Personeelsdiensten. “En dat succes hopen we deze keer weer te behalen” geeft Robert Oplaat, commercieel manager van Hartemink aan. Op korte termijn wordt er een extra lesvrachtauto geleverd, die direct dagelijks ingezet gaat worden. Daarnaast heeft het touringcarbedrijf Hartemink de laatste jaren een enorme groei gemaakt. Waar we 2 jaar geleden met 2 touringcars reden, rijden we komend jaar dagelijks met 11 touringcars. Ook daar zijn wij opzoek naar goede touringcarchauffeurs, zowel ervaren als nieuwe chauffeurs zijn welkom!” Aldus Anton Nieboer, bedrijfsleider Hartemink Rijopleidingen.

Een gratis proefrit

Deze dag biedt Hartemink de mogelijkheid om een proefrit te maken in een touringcar of vrachtauto. Om zeker te weten dat alle deelnemers kunnen deelnemen is vooraf aanmelden gewenst, om zekerheid van een plek te kunnen garanderen. Onder alle opgegeven deelnemers zal aan het einde van de dag een gratis theorie-opleiding t.w.v. € 400,- worden verloot.

Naast een proefrit in de touringcar of vrachtauto is er nog veel meer te doen, denk aan een parcours rijden op een heftruck of het bezichtigen van verschillende soorten auto’s. Deze dag zullen er diverse mooie bedrijven uit de Achterhoek aanwezig zijn. Het is dus zeker voor iedereen de moeite waard om de dag langs te komen!


Opgeven kan via deze link of telefonisch via TipTop Personeelsdiensten via 06-28067935.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Achterhoek Nieuws Eibergen - Neede