advertorial

Hotel De Koppelpaarden zoekt medewerkers

Hotel De Koppelpaarden in de steigers. Foto's: PR
Hotel De Koppelpaarden in de steigers. Foto's: PR

LICHTENVOORDE - De Koppelpaarden in hartje Lichtenvoorde staat momenteel letterlijk en figuurlijk in de steigers. Aan de buitenkant van het monumentale pand wordt de komende weken hard gewerkt. Half november zou deze gezichtsbepalende klus geklaard moeten zijn.

De inpandige werkzaamheden nemen echter meer tijd in beslag aldus de eigenaren. Diverse lokale bedrijven zijn al maanden bezig om elf splinternieuwe hotelkamers te realiseren. Uiteindelijk zal Lichtenvoorde begin 2018 een compleet vernieuwd hotel voor de recreatieve en zakelijke hotelgast rijker zijn. 
De zoektocht naar nieuwe medewerkers voor het hotel is inmiddels gestart. Enthousiaste Achterhoekers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in de hotelbranche worden uitgenodigd hierop te reageren. 
Ondanks de vele bouwwerkzaamheden blijft de zaal van De Koppelpaarden ook de komende maanden toegankelijk tijdens diverse evenementen zoals Roomse Herrie De Bruiloft, het Keifestival en op Nieuwjaarsdag staat als vanouds de KGB Nieuwjaarsparty weer op de agenda! De originele KGB band komt net als 26 jaar geleden dan weer naar de plek waar het ooit allemaal begon.
De kaartverkoop voor dit legendarische feest gaat deze week online.
Voor alle informatie over de kaartverkoop, de verbouwing en de vacatures: www.dekoppelpaarden.com

Meer berichten