Pre-Koningsnacht Lochuizen. Foto: PR
Pre-Koningsnacht Lochuizen. Foto: PR

Pre-Koningsnacht Lochuizen

Sport, jeugdactiviteiten en muziek

LOCHUIZEN - Op vrijdagavond 20 april vindt vanaf 18.15 uur op het sportpark Nieuw Olthaar aan de Diepenheimseweg 32A in Lochuizen de jaarlijkse Pre-Koningsnacht plaats. Voetbalactiviteiten vormen een centraal onderdeel van de Pre-Koningsnacht. Maar Daarnaast is er ook ruimte voor de liefhebbers van jeu de boules, klootschieten en activiteiten voor de jeugd. Na afloop is er muziek. Kortom voor iedereen is er wat te doen, meedoen is niet verplicht want er mag ook gekeken worden.

6 tegen 6
Op dit toernooi wordt gespeeld door diverse teams uit de omgeving van Neede. Inmiddels hebben zich 12 teams opgegeven. De wedstrijden starten om 18.15 uur

Voetbaltoernooi voor vrouwen
Dit jaar wordt alweer voor de vijfde keer op de Pre-Koningsnacht het voetbaltoernooi voor vrouwenteams georganiseerd. Een lustrum dat opgepaste manier gevierd zal worden. Voor dit toernooi hebben zich inmiddels 4 teams aangemeld. Ook deze wedstrijden starten om 18.15 uur.

Klootschiettoernooi
Het Willem Alexander Klootschiettoernooi staat open voor iedereen die het klootschieten een warm hart toe draagt en mee wil doen. Teams en individuele deelnemers die aan dit toernooi willen deelnemen kunnen zich tot en met donderdag 19 april via de mail opgeven bij h.waarlo@kpnmail.nl of per telefoon 0625538825. Ook op de avond zelf kan men zich nog opgeven in het Noaberhoes op sportpark Nieuw Olthaar. Aanvang van het toernooi 18.30 uur.

Jeu de boules
Op de Jeu de Boulesbaan op sportpark Nieuw Olthaar wordt dit jaar gespeeld om de eer. De start van het toernooi is om 18.30 uur. Opgeven kan tot 18.15 uur in het Noaberhoes.

Jeugd
Op het kleine veld op sportpark Nieuw Olthaar worden weer diverse activiteiten voor de jeugd georganiseerd door de jeugdcommissie van V.V.Lochuizen. Er is o.a. een pannakooi en een springkussen. Deze activiteiten staan niet alleen open voor de jeugd van Lochuizen maar ook vrienden en vriendinnen zijn van harte welkom.

DJ Jordy
De bekende Needse DJ Jordy garandeert een swingende avond. DJ Jordy draait al sinds zijn dertiende jaar. Begonnen op zijn slaapkamer en op kleine feestjes van is hij uitgegroeid tot een bekende regionale DJ. Het vinyl van toen is ingeruild voor een touchscreen en een dj-controller van nu. De muziek die hij draait is van Nederlandstalig tot hardstyle en alles wat zich daar tussen bevindt. Tijdens het draaien probeert DJ Jordy vooral aan te voelen wat het publiek wil. Verzoeknummers zijn dan ook van harte welkom.

Meer berichten