VIOS B voetbalt de finale om plek 3e Klasse

Algemeen

BELTRUM - Door de tweede overwinning in de nacompetitie speelt VIOS B zondag thuis de finale tegen MvR om een plek in de Derde Klasse. In Keijenborg werd de achtste overwinning op rij geboekt.

Na de overwinning vorige week op HC'03 uit Drempt werd afgelopen zondag in een ware "thriller" Keijenburgse Boys verslagen. Gemakkelijk ging het niet. VIOS had zelfs een verlenging nodig. Uiteindelijk werd het 4-3 en dat betekende de degradatie voor de thuisploeg.

VIOS begon goed. Door twee doelpunten van Bob Groot Kormelink leek VIOS op weg naar een veilige overwinning, maar de thuisploeg kwam toch langszij. In de verlenging zette Jurgen Wiegerinck de Beltrummers opnieuw op voorsprong. Weer lukte het de taaie thuisploeg om op gelijke hoogte te komen. Ruud Westhoff maakte aan alle spanning een eind. Zijn vrije trap bleek genoeg voor de genadeklap.

Aanstaande zondag 17 juni komt MvR uit 's-Heerenberg naar Beltrum voor de finale. De winnaar promoveert rechtstreeks naar de 3e Klasse. De wedstrijd begint om 14.00 uur. Voor de VIOS-leden en supporters is het extra mooi dat deze wedstrijd tegelijk valt met alle feestelijkheden rond de seizoenafsluiting.