Ramon Vonder Jeugdkampioen 't Simmetje

Algemeen

DIEPENHEIM - Vrijdag 14 september was de zevende en laatste viswedstrijd voor de jeugd van Hengelaarsvereniging Het Simmetje, gehouden aan de visvijver van camping de Mölnhöfte te Diepenheim aan de Nijhofweg 5.

Het weer was redelijk en de vangst was uitstekend. Van de negen vissers die mee deden wist iedereen één of meerdere vissen te vangen. In totaal werden er 71 vissen gevangen, waarvan zeven maatse. De laatste jeugdviswedstrijd werd gewonnen door Mart Brummelhuis uit Haaksbergen met 161 cm, gevolgd door Ramon Vonder uit Hengevelde met 125 cm. Hij ving deze avond ook de grootste vis, namelijk een mooie brasem van 50 cm. De derde plaats was voor Gert Meijerink uit Diepenheim met 65 cm. Over zeven wedstrijden vissen werd Ramon Vonder uit Hengevelde de nieuwe Jeugdkampioen 2018 van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim. Het seizoen, met steeds een redelijke opkomst van gemiddeld tien vissers, was zéér geslaagd en na een hapje en een drankje bij camping de Mölnhöfte, werd daar de jeugdkampioen gehuldigd en gingen alle vissers enthousiast met een leuke prijs huiswaarts.

Eindstand: 1.Ramon Vonder (Hengevelde); 2.Gert Meijerink (Diepenheim); 3.Jette Meijerink (Diepenheim); 4.Chiel Roelink (Noordijk);
5. Marvin Klein Braskamp (Neede).

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant