Afbeelding

Nieuwe hoogheden bij De Vlearmuze

Algemeen

'Wi'j dondert deur!' motto voor Needse carnavalsvierders

NEEDE - 'Wi'j dondert deur!' Dat is het motto waaronder Prins Patrick (te Woerd) en Adjudant Albert (Kroon) komend carnavalsseizoen de scepter zwaaien over het Vlearmoesdorp Neede. Zij zullen dit samen doen met Jongerenprins Bjarne en Jongerenprinses Pien, die het komend seizoen ingaan met het motto 'Wi'j zorgt d'r wal veur!'.

Op het podium van residentie café-restaurant De Olde Mölle werd iedereen op zaterdag 10 november meegenomen in een spannende spelshow en tijdens de grote show werden de nieuwe hoogheden gepresenteerd. Maar niet voordat De Vlearmuze afscheid hadden genomen van hun hoogheden Prins Niels, Adjudant Reinald, Jongerenprins Stef en Jongerenprinses Merle. Zij moesten, na een jaar lang het middelpunt van de carnaval te zijn geweest, hun versierselen inleveren en weer als 'normale' carnavalisten door het leven gaan. Ze hebben gezorgd voor een geweldig seizoen.
Prins Patrick en Adjudant Albert hebben samen met Jongerenprins Bjarne en Jongerenprinses Pien inmiddels hun eerste weekend achter de rug. Zij kijken uit naar alles wat komen gaat en willen er samen voor zorgen dat ook dit carnavalsseizoen onvergetelijk wordt.

Bekend getal
Prins Patrick (42 jaar) is geboren in Enschede, een paar minuten na zijn tweelingbroer Rody. Daarnaast heeft hij nog een zus en een broer. Hij zat in Neede op de Kardinaal Alfrinkschool en rondde vervolgens meerdere opleidingen in de bouw af. Prins Patrick is elf jaar getrouwd met Marian. Ze hebben twee dochters; Emille en Merle, en een zoon; Jacco. Het getal 11 is niet onbekend voor hem; naast dat hij nu elf jaar getrouwd is, kenden Patrick en Marian elkaar ook elf jaar voordat ze gingen trouwen, heeft hij schoenmaat 4x11, heeft hij een aquarium met elf vissen en zijn de verjaardagen van de kinderen bij elkaar opgeteld 5x11. Voordat Patrick samen met zijn broer Rody het bouwbedrijf van hun vader overnam is hij eerst een aantal jaren constructeur geweest. Bouwbedrijf te Woerd heeft in Neede een aantal bekende projecten uitgevoerd met als meest unieke daarvan het kantoor van KMG.
Adjudant Albert (44 jaar), lid van de Raad van Elf en zoon van voormalig Prins Isje, is geboren in Groningen en woont nu al ruim dertig jaar in Neede. Albert is 24 jaar samen met Anja, ze hebben twee kinderen; dochter Amy en zoon Mikey. Albert en Anja kennen elkaar al van jongs af aan. Na eerst zelf met een zelfbedachte kermisattractie door heel Nederland te hebben gereisd, heeft hij besloten om het reizen voor gezien te houden en zich volledig in te zetten in KMG; het bedrijf waar de attracties gebouwd worden. Het familiebedrijf KMG is inmiddels uitgegroeid tot een fabrikant van kermisattracties die wereldwijd bekend is en tot één van de grotere behoort.
Patrick en Albert kennen elkaar via de OVN (Ondernemers Vereniging Neede). Zij zitten beide nu een aantal jaren in de werkgroep industrie. Ze zijn een goed duo en weten samen de zaken rond Industrie Neede (snel) te regelen.

Uitgaan
Jongerenprins Bjarne (Borgers) de 1e, woont in Neede en is 18 jaar oud. Hij woont samen met zijn ouders en broertje. Bjarne studeert aan het ROC van Twente in Hengelo, hier volgt hij de opleiding Verzorgende IG. Als bijbaantje werkt hij bij de CT Food Group. Zijn hobby's zijn voetballen en uitgaan met vrienden.
Ook jongerenprinses Pien (ter Haar) houdt van voetballen en gezellig uitgaan met vriendinnen. Zij is eveneens 18 jaar oud en woont in Neede met haar ouders en broertjes. Ze zit op school in Groenlo, waar ze studeert voor verpleegkundige op het Graafschap College. Als bijbaantje werkt Pien bij de Elite in Neede in de schoonmaak.
Voor informatie over de hoogheden en voor overige vragen is beschikbaar voorzitter Ria Ruiterkamp van 'De Vlearmuze', tel. 06-53548807. Voor de laatste informatie kan ook onderstaande website worden geraadpleegd.

www.ncgdevlearmuze.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant