Kerstshow Groei & Bloei

Algemeen

HAARLO - De jaarlijkse kerstshow van Groei & Bloei Berkelland/Haaksbergen wordt dit jaar verzorgd door Dini Holtrop uit Heerenveen. Zij maakt deze avond een ruim aantal bloemstukken. Aan het eind van de avond zullen vier stukken van de demonstratie worden verloot.

Dini is vanaf haar vijftiende jaar al bezig met bloemen en staat bekend als een hoog getalenteerde toparrangeur in binnen- en buitenland. Tijdens het opbouwen van de stukken laat Dini precies zien welke technieken en materialen er voor nodig zijn. Ook is er ruimte voor interactie met het publiek. De show bevat veel informatie, trends en technieken.
De kerstshow vindt plaats donderdag 22 november bij HCR Prinsen. Aanvang 19.30 uur, zaal open 19.00 uur. De toegang voor leden (op vertoon van de Groei & Bloei-pas) bedraagt zes euro en voor niet-leden is de toegang 7,50 euro. Het toegangsbewijs tot de show is tevens het lot waarmee men meedingt naar één van de creaties van de demonstratie. Daarnaast worden er bloemstukken verloot, gemaakt door de dames van de bloemschikcommissie.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant