Afbeelding

Needse Bloazers bijna klaar voor Advent

Algemeen

Needse Bloazers op weg naar Advent

NEEDE - De Needse Bloazers zijn zich al weer voorzichtig aan het voorbereiden op hun optredens tijdens de komende adventsperiode. Dat geldt niet alleen voor de diverse evenementen in Neede maar ook in de regio zoals de muzikale ondersteuning bij midwinterwandelingen.

Daarnaast zal de groep zich ook stevig gaan voorbereiden op het Gelderse kampioenschap midwinterhoornblazen op 29 december. Het afgelopen jaar vond dit goed bezochte evenement plaats nabij het Mulderhuis in Eibergen. Dit jaar is de keuze gevallen op de lommerrijke plek van het restaurant en spelerij De Witte Wieven in Zwiep, gemeente Lochem.
Voorgaande jaren klonk het eerste hoorngeschal meermalen vanaf de Hollandsche molen in Neede maar het is voor de groep een uitdaging om dit na 2 december ook eens te proberen vanaf de prachtige 14 meter hoge uitkijktoren aan de Beukenbosweg nabij de Needse Berg. Dit als viering van hun tienjarig bestaan. Deze nieuwe groepsfoto is alvast een feit.
De groep is voor het eerste te horen op 2 december van 10.00 tot 10.30 uur bij de H. Ceaciliakerk aan de Borculose weg 43 in Neede. Dit als opwarmer voor een aansluitend muzikaal programma met de Zozo mannen en het gemengde dames/herenkoor tot ca. 12.00 uur.
Degenen die geïnteresseerd zijn om het blazen op dit bijzondere instrument te leren, kunnen zich melden bij Bets Middelhuis (tel. 0545-291971) of Theo Schouten (tel. 0545-221229).

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant