Carnavalsoptocht Eibergen: vrijwilligers en deelnemers gezocht

Algemeen

EIBERGEN - De wagenbouwers in Eibergen zijn al volop bezig met carnaval. Dit geldt ook voor de optochtcommissie, Stichting Carnaval Eibergen, die het komend seizoen aan het voorbereiden is. Een uitdaging waar deze stichting tegen aanloopt is het gebrek aan vrijwilligers voor de ondersteuning en begeleiding van de optocht.
De stichting roept daarom mensen op, die hun steun willen geven aan de enige optocht die in Eibergen nog de straat op gaat. In de voorbereidingsfase kunnen de mensen van de huidige stichting het nog wel aan, maar voor de werkzaamheden op de dag zelf is ondersteuning van harte gewenst.

Om de kwaliteit van de optocht op te krikken worden voor komend jaar de prijzen aanzienlijk verhoogd (winnaar wagens krijgt 400 euro en winnaar loopgroepen 100 euro). De verwachting is dat door deze maatregel de interesse in de Eibergse Carnavalsoptocht toeneemt en de kwaliteit van de wagens en de loopgroepen ook.

De website van de SCE staat open voor de inschrijvingen voor de optocht van 2019 die op zaterdag 2 maart plaatsvindt. Tijdstip en route staan op de site aangegeven. Vrijwilligers, die geen specifieke affiniteit met carnaval hebben, maar toch wel iets willen betekenen voor de gemeenschap in Eibergen, zijn uiteraard ook van harte welkom. Zij kunnen zich melden via de site of telefonisch.


stichtingcarnavaleibergen.nl

0545-474134

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant