Winterwandeling

HOLTERHOEK - Op donderdag 27 december kan tussen 18.30 en 20.30 uur gestart worden met een winterse avondwandeling, georganiseerd door de Kommiez'n, met als vertrekpunt CR Grenszich in Holterhoek. Volwassenen betalen vijf euro deelnamekosten, voor kinderen is deelname gratis. De opbrengst is voor de stichting Hartekind en stichting PHA Nederland.

De Komiez'n is een groep vrienden die in het verleden jarenlang activiteiten voor de jeugd uit Zwolle en Holterhoek heeft georganiseerd. Ook heeft de groep een aantal keer de Holterhoekse Dolle Dagen georganiseerd. Momenteel ondersteunt de groep het bestuur van het Cross- en Party-weekend in Holterhoek. Ook dit jaar zullen zij helpen om de avondwandeltocht goed te laten verlopen. In 2014 werd voor het eerst een winterse wandeltocht georganiseerd naar aanleiding van het plotselinge overlijden van een goede vriendin van de groep, die leed aan de ziekte Pulmonale hypertensie. Het initiatief werd door velen enthousiast ontvangen, vandaar dat de groep besloot om jaarlijks een tocht voor het goede doel organiseren.

Dit jaar is de tocht op donderdag 27 december, en als goed doel is gekozen voor de stichting Hartekind en stichting PHA Nederland.

Er kan met wandelen gestart worden tussen 18:30 uur en 20:30 uur. De route wordt aangegeven met duizenden lichtjes en leidt de deelnemers over prachtige bospaden en wegen in de omgeving van Holterhoek en het Zwillbrocker Venn. Voor de winterse sfeer zorgen de midwinterhoornblazers van de midwinterhoorngroep Lievelde en andere activiteiten. Na afloop is er bij Grenszicht een loterij met kans op verschillende prijzen en gelegenheid om na te praten.
Deelname is voor kinderen gratis, volwassenen betalen vijf euro.
De organisatoren adviseren te zorgen voor stevig schoeisel.


www.dekomiezn.nl

Meer berichten